Nieuws

Kerstconcert
  • Maandag 21 december 2015

Kerstconcert

Afgelopen zondag 20 december heeft het jaarlijkse kerstconcert plaatsgevonden in de Pancratiuskerk in Geesteren. Jongerenkoor Carpe Diem en Muziekvereniging St. Caecilia hebben hun best gedaan iedereen in de kerststemming te brengen met stemmige muziek en Gerard Hesselink heeft daarbij het eeuwenoude kerstverhaal vertelt. Klik hier voor een aantal foto's.

Lees meer
Kerstconcert Geesteren
  • Zondag 13 december 2015

Kerstconcert Geesteren

aankondiging kerstconcert 2015.pdf Op 20 december as. vindt het kerstconcert plaats in de Pancratiuskerk in Geesteren. De aanvang is 16.30u. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen. Jongerenkoor Carpe Diem en muziekvereniging st. Caecilia gaan hun best doen iedereen in de kerststemming te brengen met stemmige muziek en Gerard Hesselink zal het eeuwenoude kerstverhaal vertellen.

Lees meer
Sinterklaas (Geesteren)
  • Zondag 15 november 2015

Sinterklaas (Geesteren)

Sinterklaas is weer aangekomen in Geesteren. Op zondag 15 november kwam hij op een wel heel bijzondere manier ons dorp binnen (zie foto's). Muziekvereniging St. Caecilia haalde de Sint het dorp binnen en brachten hem naar Erve Kampboer. Daar wachtten prins Martin en adjudant Bas hem op. ......

Lees meer
Swing Oamd 2015
  • Maandag 5 oktober 2015

Swing Oamd 2015

Jarenlang hielden we een muziekavond voor de donateurs. Na rijp beraad vonden de muzikanten dat van koers gewijzigd moest worden om een breder publiek te trekken. De donateursavond van toen werd in een nieuw jasje gestoken en de eerste 'Swing Oamd' kreeg daarmee gestalte. Afgelopen zaterdag 3 oktober hebben we een muziekfeest in Zaal Kottink gegeven waarbij ook de band The Pianohouse en cabaretier Thijs Kemperink hun opwachting maakten. Het was een fantastische avond om te beleven en zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media

Steun via SponsorKliks

Sponsorkliks Logo