Nieuws

Papsleef'n dag
  • Zondag 2 maart 2014

Papsleef'n dag

De jaarlijkse Papsleef'ndag was dit jaar op zondag 2 maart. Voor de Papsleef'n is 2014 een bijzonder jaar, aangezien zij 44 jaar bestaan. De carnavalscommissie had hier goed op ingespeeld, door de volgende spreuk te gebruiken: al 44 jaar staan de Papsleef'n paraat, daarom gaan wij dit jaar met de pappot over straat. Deze spreuk en de verzorgde aankleding van de muzikanten leverden een 14e prijs op, super!

Lees meer
Kerstconcert
  • Zondag 22 december 2013

Kerstconcert

Op 22 december vond het jaarlijkse kerstconcert plaats. In samenwerking met jongerenkoor Carpe Diem werd er in een volle kerk muziek gemaakt en gezongen. Voor aanvang van het concert werden de bezoekers begroet door midwinterhoornblazers, die buiten bij vuurkorven hun winterse klanken lieten horen. Het concert werd begonnen door gastspeler Ruri Pieter, die de bezoekers erg verraste met een doedelzak-optreden. Na verschillende nummers van de fanfare ("away in a manger" en "little christmas suite") en het jongerenkoor ("een nieuwe morgen" en "something about christmas time")......

Lees meer
Sinterklaas (De Pollen en West-Vriezenveen)
  • Zaterdag 23 november 2013

Sinterklaas (De Pollen en West-Vriezenveen)

Ook in de Pollen en West-Vriezenveen is de sint aangekomen. Muziekvereniging st. Caecilia is gevraagd dit muzikaal te ondersteunen op zaterdag 23 november. Met een huifkar werden de muzikanten van het Kooykershuus naar de Pollen gebracht. Hier stelde de vereniging zich op en sloot de sint zich aan in de stoet. Onderweg stonden de kinderen uit de Pollen te zwaaien. Hierna ging de muziekvereniging samen met de sint en zijn pieten door naar West-Vriezenveen. ......

Lees meer
Sinterklaas (Geesteren)
  • Zondag 17 november 2013

Sinterklaas (Geesteren)

Sinterklaas is weer aangekomen in Geesteren. Op zondag 17 november kwam hij op een wel heel bijzondere manier ons dorp binnen; op een legerjeep. Muziekvereniging st. Caecilia haalde de Sint het dorp binnen en brachten hem naar zaal Kottink. Daar wachtten prins Raymond en adjudant Marcel hem op. De kinderen uit Geesteren mochten hierna nog bij zaal Kottink naar binnen voor een aantal optredens en gezelligheid samen met de sint.

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media