Nieuws

Hemelvaart
  • Donderdag 9 mei 2013

Hemelvaart

Hemelvaart is een jaarlijks hoogtepunt binnen de muziekvereniging. Op 9 mei werd Geesteren al vanaf 06:00u wakker gemaakt door de fanfare en de slagwerkgroep. Meerdere mensen keken even stiekem langs het slaapkamergordijn naar de passerende muzikanten. Bij inspanning hoort ook ontspanning; er werd een lekker kopje koffie/thee en zelfs enkele borrels gedronken bij de pauzeplaats. Na het muzikaal begeleiden van de eucharistieviering werd er samen ontbeten bij zaal Kottink.

Lees meer
Heilige Communie
  • Zondag 14 april 2013

Heilige Communie

De Eerste Heilige Communie werd op 14 April opgeluisterd door de fanfare. Zo'n 60 communicantjes werden van school naar de kerk begeleid door de fanfare. Ook in de kerk speelde de fanfare een aantal nummers.

Lees meer
Donateursavond
  • Zaterdag 13 april 2013

Donateursavond

Op 13 april was de jaarlijkse donateursavond van muziekvereniging st. Caecilia. Het thema was Amerika. Zowel de aankleding van de zaal als de kleding van de muzikanten en de nummers van de fanfare en de slagwerkgroep was hier op afgestemd. Met nummers als 'country roads', 'Antonin's new world' en 'barbers in tha house' raakte al gauw het gehele publiek enthousiast. Een bijzonder moment was de huldiging van Gerrit en Mariët Oude Avenhuis, beiden 50 jaar lid van de vereniging. Zij werden door 2 bijzondere muzikanten (zie foto) naar voren gehaald en zijn gehuldigd door wethouder Ophof.......

Lees meer
Donateursavond
  • Zaterdag 13 april 2013

Donateursavond

Op zaterdag 13 april geeft muziekvereniging st. Caecilia haar jaarlijkse donateursavond. De avond zal starten om 20.00u, bij binnenkomst staat er een kopje koffie of thee voor u klaar. Het concert heeft één centraal thema, waarop de nummers en de sfeer zijn aangepast. Bij deze nodigen we u van harte uit om te komen!

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media