• Woensdag 19 december 2012

Blokfluitdiploma's

Acht blokfluiters van muziekvereniging St. Caecilia hebben onlangs hun blokfluitdiploma behaald. De diplomauitreiking werd feestelijk omlijst met een miniconcert op 19 december. Aan dit concert deden alle jeugdonderdelen van de muziekvereniging mee.

Het B-orkest o.l.v. Marjon Weerink opende het concert met een aantal door haarzelf geschreven nummers. Vervolgens was het de beurt aan de, toch wel wat zenuwachtige, blokfluiters. Trots lieten ze de aanwezige (groot)ouders, broertjes en zusjes horen wat ze allemaal hadden geleerd. Dat de blokfluiters heel wat in hun mars hebben, bleek toen blokfluitlerares Norma Edens vertelde dat iedereen was geslaagd.

Het miniconcert werd afgesloten door de jeugdslagwerkgroep o.l.v. Ivar Veltmaat. Ook zij lieten horen dat ze goed op weg zijn om een slagwerkdiploma te behalen.Blokfluitdiploma's

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media