Nieuws

Kerstconcert Geesteren
  • Zondag 21 december 2014

Kerstconcert Geesteren

Op zondag 21 december vond het jaarlijkse kerstconcert plaats in samenwerking met jongerenkoor Carpe Diem. Dit jaar werd het concert al voor de 15e keer gehouden; een jubileumeditie. Met prachtige kerstliederen en het kerstverhaal verteld door Gerard Hesselink kwam iedereen in de kerststemming. Dit jaar een concert zonder gastoptreden, st. Caecilia en Carpe Diem konden dus volop laten horen wat zij in hun mars hebben. Nummers als 'miracle', 'Jesus Christ the lord is born' en 'ýellowstone choral' sloten mooi aan op het kerstverhaal.

Lees meer
Sinterklaas (De Pollen - West-Geesteren)
  • Zaterdag 22 november 2014

Sinterklaas (De Pollen - West-Geesteren)

Muziekvereniging heeft ook dit jaar weer sinterklaas in De Pollen, West-Geesteren ingehaald. ......

Lees meer
Donateursactie
  • Zondag 2 november 2014

Donateursactie

Hallo inwoners van Geesteren, Muziekvereniging St. Caecilia komt deze week weer bij u langs om te vragen of u een donateurskaart wilt kopen. Wilt u de muziekvereniging een warm hart toedragen, koop dan een kaart. De muziekvereniging staat altijd voor u klaar: is het voor een intocht van Sint Nicolaas, een serenade, een kampioenschap of het Heilig Vormsel. 'Wij zijn er.' Een ieder alvast bedankt!Leden St. Caecilia Geesteren

Lees meer
Slagwerkconcours Beilen
  • Zaterdag 1 november 2014

Slagwerkconcours Beilen

Op zaterdag 8 november gaat de slagwerkgroep op concours naar Beilen. Natuurlijk is iedereen welkom om mee te gaan en de slagwerkgroep aan te moedigen. Er zijn nog vrije plekken in de bus. Wilt u met ons mee? Mail dan naar: cheryl_kemna@hotmail.com. Alvast heel veel succes gewenst!

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media