Nieuws

Kevelaer
  • Vrijdag 29 augustus 2014

Kevelaer

Eens in de 8 jaar wordt st. Caecilia gevraagd om mee te gaan op een 2-daagse bedevaart naar Kevelaer. Dit jaar vertrok er op vrijdag 29 augustus een bus richting Kevelaer met daarin ook 12 fanfareleden. Er werd op vele momenten een beroep gedaan op de muzikanten, maar natuurlijk was er ook tijd voor gezelligheid. De fanfare kan terugkijken op een geslaagd weekend waarin enorm veel muziek werd gemaakt.

Lees meer
Dedemsfestival
  • Zaterdag 21 juni 2014

Dedemsfestival

Op 21 juni heeft de fanfare deelgenomen aan het Dedemsfestival te Dedemsvaart. Het thema was zomer en om die reden speelde de fanfare nummers als 'guantanamera', 'Caribean variations' en 'tuintje in mijn hart'. Met een gemiddelde van 78,2 punten werd de 2e prijs behaald!

Lees meer
Slagwerkconcert
  • Zaterdag 14 juni 2014

Slagwerkconcert

Onze slagwerkgroep neemt jaarlijks deel aan een aantal slagwerkconcerten bij buurtverenigingen. Zo gingen zij op 14 juni naar Oldenzaal voor de slagwerkavond, georganiseerd door St. Joseph. Andere deelnemende verenigingen waren Amicitia uit Tilligte, st. Plechelmus uit Deurningen en Caecilia uit Ootmarsum. De slagwerkgroep speelde onder andere 'suite of styles' en 'time machine'. Bezoekers waren erg onder de indruk van de diversiteit van instrumenten en genoten van de muziek die de verschillende slagwerkgroepen ten gehore brachten.

Lees meer
Geslaagd!
  • Donderdag 17 april 2014

Geslaagd!

Er zijn 3 leden geslaagd! Stan Velthuis, Niels Kreuwel (B-diploma) en Julian Krone (C-diploma) hebben op donderdag 17 april hun diploma opgehaald bij het gemeentehuis. Heren, gefeliciteerd! ......

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media