• Zondag 16 december 2012

Kerstconcert

Op zondag 16 december heeft het jaarlijkse kerstconcert plaatsgevonden. Dit concert wordt al jaren in samenwerking met jongerenkoor Carpe Diem georganiseerd. Dit jaar werd het kerstverhaal in het Twents verteld door Huub Wolberink. Dit verhaal werd afgewisseld met muziek en zang.

Zowel bekende (can you feel the love tonight en do they know it's christmastime) als onbekende nummers waren te beluisteren. Bijzonder was het nummer 'Gabriella's song', waarbij de fanfare speelde en Carien Oude Lashof de zang op zich nam. De bezoekers werden uitgenodigd om de fanfare en het koor te ondersteunen bij een tweetal samenzangen.

Het gemengd koor uit Geesteren, onder leiding van José Wesselink, was dit jaar gevraagd als gastoptreden. Zij verzorgden de muzikale opluistering bij binnenkomst van de bezoekers en zongen tijdens het concert een aantal nummers, waaronder 'o holy night', met solozang door André Krone.


Kerstconcert

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media