Opleiding

Opleiding

Opleiding

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. We bieden jeugdleden de mogelijkheden om een kwalitatief erg goede en gekwalificeerde muzikale opleiding te volgen, een kwaliteitsinstrument wordt in bruikleen gegeven. Dit alles tegen bijzonder gunstige tarieven!

Natuurlijk doelen we met nieuwe leden niet alleen op jeugdleden.

Ook volwassenen worden uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden die we kunnen bieden m.b.t. een muzikale opleiding. Daarnaast staat onze vereniging zeker open voor mensen die in het verleden lid zijn geweest, door omstandigheden zijn gestopt, en er nu weer aan denken en zin hebben om hun hobby weer op te pakken. Twijfel niet en benader ons!

Onze vereniging is zeker bereid ook in ú te investeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de 'Contact' pagina.

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media